Oppunder Trollkyrkja ligg ei lita sæter.
Frå den alpine toppen Trollkyrkja i Sykkylven stuper nordveggen 700 loddrette meter ned i Straumsheimsdalen. Her nede ligg også den idylliske Straumsheimsætra med to små sel, og murar som fortel at her før i tida var fleire. Ein nydeleg liten idyll på jorda.

-Reidar-
Utstyr
  • Nikon F3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_64703} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

En ''annerledes'' vinkel å ta bilde av et sel på. Jeg ville garantert ikke sett dette motivet på denne måten, men ser at det funker ... Bra !

-Geir-
Inger-Lise S.

Fint bilde med fint tett utsnitt! Du har fått både treverk,steiner med fine nyanser,mose,lyng og gress klart og fint! Mye fine farger her! Og fine sammen,ikke minst! Bra! Hilsen Inger-Lise
Leif Tore M.

Heisann,

Et greit bilde, med bra komposisjon. Syns fargene fungerer bra sammen (hadde kanskje vært moro å sett dette bildet gjennom et polarfilter eller noe for å hente ut enda litt mer av fargene).

Syns dette var bra jeg..

-Leif Tore-
Reidar N.

Takk for kommentarer. Straumsheimsætra er fotografert av mange forbipasserande, og som oftast med ville fjell som bakgrunn. På denne turen hadde eg bestemt meg for å ta ''mitt'' bilde av sætra, sjølv om eg eigentleg hadde tatt mange bilder her før etter standard oppskrift.
Bildet blei altså dette, eit utsnitt eg aldri før hadde sett
og som eg var rimeleg fornøgd med. ''Straumsheimsætra sett av ein trangsynt'' hadde kanskje vore ein aktuell tittel???

Reidar
Steinulf L.

Tett og fint utsnitt med fine detaljer.
Sidsel A.

Likte utsnittet og nærheten til materialene.
mvh Sidsel
kurt e.

Et flott og annerledes bilde.
MVH
Kurt
Stig B.

Likte utsnittet og komposisjonen. For meg var fargene rette, med ''jordtone'' for å vise det ''evige'' i byggematerialene og hvor godt de passer i fjellet.
Mvh Stig
Marianne M.

Hei Reidar.
Trangsynt eller ikke,synes at utsnittet ditt rommer mye. Fine linjer,gammelt treverk,historie,gammel byggeskikk,planter og nyttevekster.....Som Sidsel allerede har sagt;en nærhet til materialene.
Bra.
Vennlig hilsen Marianne
Marit E.

Godt å se slike bilder av gamle bygninger, Reidar. Dette bildet inneholder mange flotte detaljer, fine farger og kontraster mellom harde og myke materialer.
mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu