Levende og trygt
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D1
  • 14
  • Brennvidde14mm
  • Blender-
  • Filmtype400
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Arnstein T.

hun ser jo helt hjernevasket ut.
Avsluttet .

- eller helfrelst. Litt pirk, men blitzen er en smule for hard, synes jeg.

Stig
Lars L.

To sider av samme sak med andre ord ;-) Ellers enig i det med blitzen. Komposisjonsmessig brude vel også korset kommet mer frem.
Avsluttet .

Helfrelst...hun ser litt mongo ut. Har du klippet henne inn?
Christoffer A.

Likte ikke bilde, desverre. Nå har vi hatt noen kristine folk vimsende rundt oss på skolen. Dritt lei for å si det sånn. Skal frelse og be for deg i ett sett. Be heller for barna i afrika vis dere tror på den dritten. Det er hjernevasking.

Bildet har for hard blitz som sagt. Likte ikke skyggen fra tommelen på høyre hånd. og jeg klarer ikke å se at hun sitter, noe som irriterer meg grønnt. Sorry.

Chris
Kim P.

mamma mia dette minner meg om massesugesjon(les:nazibølgen). Ta og slapp av og ta noen skikkelige bilder, kjedelig komposisjon, og utrolig uinteressant bilde. skal det forestille at hun ser lyset eller no? ho ser hvertfall steike rabiat ut i mine øyne! hvis du hadde samlet litt flere gladkristne så hadde det sett ut som en flokk sauer, da hadde det blitt et bra bilde!
Iván K.

Det var da skrekkelig så negative alle var. Er det en form for hjernevask som gjør at noen leser ting inn i bildet som ikke ligger der i det hele tatt? Eller griper denne dårlige unnskyldning til selv å spre et sånn passelig tolerant budskap?

Vel, vel. Som SJ nevner blir blitsen litt hard. Modellen ser engasjert ut, men blikket er nær å være litt for stivt oig statisk. Kanskje det hadde passa å kjøre blitsen på bakre lukkergardin, - det kunne gi situasjonen litt mer dynamikk.
Avsluttet .

Folk assosierer forskjellig, men at dette ikke er et ''skikkelig bilde'' kan jeg ikke skjønne. Vi vet ikke noe om bakgrunnen her (og det er heller kanskje ikke så viktig), men jeg ser at Kai tar mye pressebilder, og da er det naturlig å koble det til en historie. Her ser vi en engasjert person i et miljø, som sikkert er vesentlig for saken. Altså et godt dokumenterende bilde, mener nå jeg.
Kai F.

Hallo i luken. Er folk virkelig så dumme at de skriver slike ting som over her. Det er jo helt utrolig at noen kan finne på å skrive: Helfrelst...hun ser litt mongo ut. Helt alvorlig Daniel. Jeg har bedt henne SE PÅ BILDET HER INNE. HVA FEILER DET DEG?

hva bildet angår, så er dette en helt normal jente som forteller fotografen om noe som engasjerer henne. At hun ser slik ut er kun fordi jeg fanget henne i et engasjert øyeblikk. Jeg trodde virkelig at jeg skulle slippe å lese kristenhets her på dotten. Fyttikatta for noen nek. Helt alvorlig. Hvor gamle er dere, og når slo dere av det som kalles tankegang?

Kai (personlig kristen, uten at det har noe med bildet å gjøre)

Stigs ressonnement er bra. takk, Stig
Avsluttet .

kai du må være enig med at hun ser litt merkelig ut i ansiktet med de oppsperrete øynene og utbrente partiene, tviler på at modellen ville vært fornøyd med dette bildet...
det lysende korset i skulderen for jo folk til å tenke....
syntes ikke dette er noe bra teknisk bilde...
uheldig bakgrunn..
Kai F.

Helt enig. men det er teknisk kritikk av et bilde jeg har lagt utpå. DET ER NOE HELT ANNET enn det du har lest ovenfor, Espen.

at bildet har feil er korrekt, og meget bra kritisert.

kai
Sveinung B.

Jeg ser også bare en jente i en engasjert samtale. Stusser veldig over kritikken som gis her. Vil tenke meg om to ganger før jeg legger inn bilder av mine venner her, hvis dette er måten bilder skal bli kritisert på.
Rune Edvin H.

Hmm...
Som vanlig kommentarer som ikke har noe med bildet å gjøre. Tror dette bildet er avhengig av en underliggende historie for å virke. Kombinasjonen av lys, uttrykk og tittel frister nok litt vel mye til hugg.
Personlig synes jeg plasseringen av korset og blitzen rett i ansiktet ''gjorde'' bildet.
Rune
Lars L.

Så man skal ikke ha lov til å assosiere her på dotten nå? Litt av en holdning. Skal det bety at man er en sexfiksert gris selv om man assosierer bildet bilde nr. 50379 med en pupp?

At bildet av jenta/kvinnen vært tatt med en annen bakgrunn ville neppe de religiøse assosiasjonene kommet. Da hadde det kommet andre. Men det er nå altså slik at for en del av oss som ikke til daglig sliter ned dørstokkene på kirker, moskeer, bedehus eller andre gudshus for den del så virker enkelte mennesker svært intense i sin tro. En grad av intesitet som i normalt liv forøvrig ofte vil bli betraktet som merkelig. Dette blir enda tydeligere når vi ser hvordan andre relgiøse har en ganske annen og i de flestes øyne mer normal intensitet i sin tro. Uten at de av den grunn er det minste mindre troende.

Forøvrig er jo assosiasjoner ikke nødvendigvis riktige.

For å komme tilbake til bildet så mener jeg at korset skulle kommet bedre frem. Hvis det skal ha noen misjon. Og jeg formoder at det er med som en del av fortellingen rundt personen. Blitz eksponeringen er også svært hard. Her kunne man fart mer nennsomt frem med den.

Forøvrig er jeg ikke enig med REH om at ''som vanlig kommentarer som ikke har noe med bildet å gjøre''. Tvert i mot, komentarene kommer om innholdet av bildet og ikke om teknikken. Og det er nettop om innhold vi trenger flere komentarer. Selv om formuleringene i dette tilfellet sikkert kunne vært anderledes.
Avsluttet .

Blir litt redd når jeg ser henne, jeg...

Er ellers enig med L.L; Det er ikke bare fotografer, hvilket ser på det tekniske i bildet, men også publikum forøvrig som skal se på bildet.

Synes blitzen skulle vært plassert nærmere kamera, eller/og mer lyssetting for å ''dempe'' skygger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu