Fygetrening
Liten pip-pip som prøver ut vingene sine i buska, før den legger ut på flygetur :-)
Bildet inngår i albumet Ferie 2004 - Det sies at hjertet alltid vil lengte tilbake til det stedet man har vokst opp.
..Det tror jeg er sant..
Denne serien omfatter bilder som er tatt litt rundt omkring i området der jeg er vokst opp. Alle disse bildene er tatt Juni2004
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96988} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eli B.

Hei Mariann, det er artig å ta bilde av fugler, men det er svært vanskelig også. Det krever en god del innsats med tolmodighet for å få gode fuglebilder, jeg vil jo helst gi skryt, her ligger skrytet i at du har tatt et fuglebilde, men er det bra? Nei. Hvorfor: Sterkt utbrente partier på fuglen, lite attraktiv positur da den sitter med ryggen til fotografen, selv om det ene øyet synes. Dessuten synes jeg at forgrunnen er alt for rotete. Prøv igjen, prøv å planlegge litt angående lyset. En lav ettermiddagssol, eller overskyet kan kanskje være bedre enn knallsol midt på dagen. Prøv å opserver hvor fuglene beveger seg, og sitt klar med kameraet. Prøv å få øyet skarpt. Lykke til!
mvh Eli
Mariann S.

Thanx :-)
Skal prøve på det.
Det er jammen vanskelig med fugler asså... trene trene trene :-)

-Mariann-
Grethe B.

Litt for lyst men godt forsøk. det ER jammen vanskelig og få til fuglefoto, ihvertfall med begrenset utstyr som jeg har. Bra råd fra Eli her...

mvh
gt
Inger Anne Maritsdotter V.

Syns du har fanga den fint , men dessverre altfor uskarpt til å være eit skikkelig godt bilde , syns likevel du presenterer den i sammenheng med ein fin historie til der du er vokst opp , det skaper en slags referanseramme her , fortsett å ta bilder av ting og frå stader , der du liker å være , det har faktisk mye å sei for resultatet at ting er gjort ''med hjertet''.

Husk å behold fotogleden din !!

Mvh Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu