Høyres tungvekter
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D1
  • 85 mm
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/1.8
  • Filmtype400 Iso
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_41213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Detaljert. Har du tatt dette?
Håvard H.

Argh, flott bilde med hodet var så irriterende lite kuttet at det virker ubevisst og derfor frustrerende !
Morten M.

HK Unødvendig spørsmål kanskje? Ta en titt på hva KF har levert tidligere.
Synes det er en smule hardt lys for at dette skal bli helt bra. Balansen er heller ikke helt optimal. Bildet tipper til venstre. Lampeskjermen han bærer på venstre skulder er forstyrrende.
Stig S.

Merkelig spørsmål, HK.....

Greit nok portrett, Kai, men selv om KW ikke har så mye hår øverst, er det vil ingen grunn til å kutte det ;-) Litt kraftig lys/refleks i pannen, trenger en smuuule usm på ansiktet(?). Lampeskjermen distraherer. Joda, ok portrett!

--stig--
Paal Henrik E.

Litt rotete portrett, men det var jo tross alt av KW. Noen som har lagt merke til likheten mellom ham og mr. Burns i Simpsons forresten.
-paal-
Kjetil N.

Flott portrett av meget dyktig mann. Synd med lampa i bakgrunnen.
Håvard K.

Du har tatt mange gode bilder, men, utover at dette er av en viktig person, synes jeg ikke at det var noe særlig. Dårlige hudtoner (pga blandingslys?), umotivert modell (kanskje vanskelig å få ham motivert til nok et pressebilde?), like umotivert kutting av topphodet (lite tid til å ta bildet?). Lampen gjør det bare rotete. Selv ikke den skråstilte kompen greier å gi mer liv til bildet. Sorry. Litt krass kritikk kanskje, men du har tatt så mange gode bilder at jeg tror du tåler det. Og jeg lurer litt på valget av en 85mm til bildet - du må jo ha stått på andre siden av rommet for å ta det. Kanskje hadde det blitt bedre dersom du hadde valgt en bredere vinkel og dermed nærmest vært tvunget til å få mer kontakt med ham? Antar det siste er mer snakk om smak og behag.
Kai F.

Ja. Jeg har tatt bildet ;-). Og ja jeg tåler slik kritikk jeg har fått her. Er helt enig i at hodet er kuttet feil. Lampen irriterer meg mer enn noe annet, og jeg har skrevet inn feil objektiv. Det var selvfølgelig en 20 mm jeg tok bildet med. Var litt i offside i går kveld da jeg la inn bildet. Men takk for kritikk. Alltid hyggelig. Nei, du var ikke for krass, Håvard.

mvh
kai

PS: skal prøve på å legge inn et annet alternativ i kveld.
Birger J.

Et i utgangspunktet fint bilde av Willoch. Du kan kanskje få frem trekkene i ansiktet bedre ved å øke kontrasten litt, problemet er kanskje at skinnet i panna blir sterkere, eller du kan prøve å dra ned det hvite i levels. Synes du også kan dempe ''magenta'' litt i selective color-funksjonen. Eventuelt, opp med rød også.'
Det er fortsatt mye å hente i dette bildet synes jeg, akkurat nå virker det litt blast. Lyssettingen er vel i utgangspunktet flott, men skinnet i pannen trekker noe ned.
tommy e.

Likte ikke at du kuttet hode og blitzen i panna!!!
Andreas H.

Heia Kåre! Kuleste Høyremannen som fins (om det er mulig :-)

OK bilde.
A S.

Hei Kai!
Fristende å komme med en dypt sukk om beskjæring, samt å titte litt på hva som utgjør bakgrunnen før du knipser i vei. Og en lyssetting som ikke ligner grisen.Men nei. Kai, jeg vil bare si: Selvsensur. Slike bilder begraver du i skuffen i stedet for å publisere dem. Jaja, i dag er jeg gretten som en gammel gubbe. Håper du ikke mister deler av... hodet av den grunn, Kai.
Skaven.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu