Utstyr
  • Rolleiflex 3,5C
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak T-MAX 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger505
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_336021} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Svend Wiig L.
Hei Knut-Inge!

Hærlig å se på bildene dine!!
Dog må jeg si at det mangler noe på skarpheten på modellen og noe uryddig bakgrunn!

Fortsatt liker jeg dine scannede Kodax 400!!

Mvh Svend

Ps: Motivet er jo også ''gammeldags'', med lite smil, dirrekte portrett.....som kler teknikken....!
Hm.....!?

Mvh Svend
Avsluttet .
Et portrett må vel ikke nødvendigsvis være sylskarpt,heller litt mykt........
Det jeg liker best ved dette bildet og som gjør at jeg ikke legger så mye merke til bakgrunnen er blikket som er så direkte og alvorlig,det tar tak i meg og jeg føler at det er noe hun vil fortelle men kanskje ikke helt tør.Og så er det litt herlig å se et portrett som ikke virker arrangert og allikevel er alvorlig.Syns det er et meget godt bildet.
Tone
Thomas R.
Portrett trenger ganske riktig ikke være sylskarpt, men når det er skarpt på genseren og ikke i ansiktet blir dette forstyrrende for min del. Det er synd for uttrykket til modellen er ubetalelig.
Knut-Inge J.
Mange takk, Svend, Tone og Thomas. Her er det fokusfeil/ mangel på skarphet på modellen, ja..... Har ingen innvendingar mot det som er sagt om dette. Gjorde to eksponeringar av modellen - det eine blei sylskarpt og det andre blei det beste :-)
Ivar B.
Du er utrolig flink og leverer gode portretter på løpende bånd. Jeg liker dette også. rett på , ærlig og et herlig uttrykk på modellen. Jeg plages ikke mye av den manglende fokusen, men det er kanskje på grensa. Liker det. Mvh Ivar.
Tom T.
Liker det direkte blikket. Har ingen problemer med at det mangler fokus, det kler bilde. Godt utført:)

TomT
Avsluttet .
Ser ikke noe problematisk ved den bittelille bevegelsesuskarpheten og fokusfeilen her jeg. Bildets generelle uttrykk er litt røft og da er slikt bare en styrke som skaper liv i et bilde som i motsatt fall lett kunne blitt mere stivbeint. Og sharpness is such a bourgouise concept, fremdeles.

Det er noe klassisk over positur og blikk her. En type posering og en type blikk som en kan se igjen i mange bilder fra endel av de ''klassiske'' 60-tallsfotografene. Jeg liker bildet.
Tove H.
Manglende fokus er kanskje med på å skape den spesielle stemningen her. Flott direkte blikk og uttrykk! Liker bildet kjempegodt!
Hilsen Tove
Knut-Inge J.
Ivar, Tom, Tommy og Tove: Tusen takk for gode ord og tilbakemeldingar!
Eg vågde ikkje sjølv å dra inn HCB-sitatet her ( Sharpness is...) , så takk skal du ha, Tommy :-)
Bodil Kristine F.

Har kikket på dette et par ganger. Synes det blir bedre for hver gang jeg ser på det. Og hvorfor? ... Det er et så ekte og direkte uttrykk - ingen posering her - og uskarpheten i ansiktet bare hever motivet.

Mvh Bo
Erik J.
Du bruker mellomformat med solid stil og nostalgi, for meg oppstår det nesten hver gang jeg ser bildene dine et ønske om å legge til side mitt moteriktige kamera og gå samme vei som deg....
Tom Armand H.
Her luktet det Knut Inge med det samme bildet poppet opp på skjermen. Det er nesten så jeg kjenner lukta av kjemikalier gjennom skjermen :-)
Jeg synes skarpheten her er flott! Litt diffust med et herlig ansiktsutrykk. Enn så enkelt men dog så effektfullt! Herlige valører i bildene dine!
Knut-Inge J.
Takkar og bukkar for overmåte inspirerande og rause tilbakemeldingar.
Avsluttet .
Her er det meste sagt, men jeg vil legge til at du har fått til en fin og drømmende bakgrunn som passer fint inn og gir en slags kveldsstemning.
Tor-A
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu