Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger334
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295907} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Rune Edvin H.
Oi. Visuelt enkelt og bra. Tror jeg hadde blitt svært forvirra om jeg skulle kjøre igjennom et sånt kryss, så politimanne har jo sin rettmessige plass der. Kunne likt å hatt politihatten helt sylskarp, men liker at bilene er litt ulne i kantene.
Rune
Arne S.
Du har en egen evne til å plukke de rette utsnittene med de rette detaljene uansett motivområde. Den kornete og velfungerende overflaten understreker ditt særpreg. Bra igjen.
S. N.
Liten og nesten litt fortapt mann i Systemet. Artig med den sorte rundingen over den hvite rundingen (hatten) blant alle de stramme stripene. Silje
Ivar B.
Ikke enkelt å finne veien her. Sikkert ikke enklere å skulle dirigere trafikken heller. Jeg tror han har gitt opp...dette blir kaos. Liker struktur og linjer og det litt røffe og uhøvlede uttrykket. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Røft uttrykk og meget velfungerende komposisjon. Dette falt jeg for med én gang. Veldig bra!


Roy
Erik J.
Dette er så forvirrende at det må være fra Frankrike! Det er ihvertfall ikke en vanlig Abbey Road fotgjengerovergang med instruksjon om look left! Det virker som om selv konstabelen er i faresonen her. Artig sett, og et fengende utsnitt som er helt i samsvar med din høye standard akkurat på det området!
Eirik H.
Spennande bylandskap. Biletet opnar for fleire tolkingar, avhengig av om ein legg vekt på den vesle mannen tilsynelatande mot kaoset, eller på dei strenge linene. Eg håpar det kjem fleire av denne typen.
Avsluttet .
Nok en gang kommer du med et utsnitt og en struktur som sitter midt i tier'n! Fin bevegelse har du fått her også... Rett og slett supert!

Erik
Merethe W.
Arne: Tusen takk! Nå ble jeg glad.

Rune og Erik J: hehe; ja, det så rimelig forvirrende ut. Det er ganske riktig ikke fra Frankrike, men fra Tokyo:O) Hektisk, men samtidig velordnet...

S. Nilsen, Ivar, Roy, Eirik og Erik N.: Tusen takk. Glad for at bildet falt i smak og for at dere tok dere tid til å stoppe opp:O) Eirik: Kanskje...;O)
Svend Wiig L.
Hei Merethe!

Flotte linjeføringer og perspektiv!
Sort/hvitt med ''kledelige'' korn får det en fin fremføring!
Det at du har kuttet alle bilene i billedkanten var meget vellykket!
Ser også det humoristiske i bilde også........Har han kontroll her da!!?

Bra!

Mvh Svend

Merethe W.
Takk, takk! :O)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu