Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger286
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292050} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Caroline M. S.
Bra gatebilde! Liker det avlange formatet du har valgt - tror det gjør at følelsen av at det er veldig fullt/trangt i denne gaten oppleves sterkere enn det ville ha gjort om formatet var vanlig 3:2 eller 4:3. Liker også at så mye er uskarpt - gir meg følelsen av å være der (en i mengden, men som går ''feil'' vei). I tillegg spennende å se på folkene på bildet og lure på hvorfor de holder hendene foran munn/nese. Antar det er pga forurensning i luften.
Avsluttet .
Osende ubehag. Bra format og fin korning som går hånd i hånd med uskarpheten.

Jeg savner forresten det bildet av lynnedslaget i portfolioen din. Det sitter som klistret i hjernen min ennå, jeg må se det igjen.
Kristoffer L.
Fortettet storbyatmosfære her, med et mulig ubehagelig luktinnslag. Har spesielt sans for den nærmeste damen med mørk kåpe, som ser ut som om hun muligens holder på å snuble.

Jeg kunne gjerne ønsket meg et større utsnitt i bunnen av bildet.

Uten sammenligning forøvrig har jeg noe liknende liggende her: bilde nr. 141412. :-)

- Kristoffer


Merethe W.
Caroline: Takk for det! Ja, jeg tenkte som du tenker i forhold til formatet.. Det uskarpe gir meg mer den følelsen jeg hadde av ''mylder'' i situasjonen, enn om alt hadde vært skarpt. Mer en mengde i bevegelse som kom mot meg:O) Glad for at du likte bildet.

Bjarte: Flott at du synes kombinasjonen av uskarphet/ korn/ format funker:O)
Så hyggelig at du husker lynbildet! Se www.mwb.no; der ligger det (og mye annet:O)

Kristoffer: Hehe, det med snubledama la jeg ikke merke til selv:O) Større utsnitt - blir usikker på om du mener det burde vært med mer eller mindre i bunnen...

Takk, alle sammen!
Kristoffer L.
Jeg beklager at jeg formulerte meg litt uklart. Det jeg mente, var altså at jeg synes utsnittet er for trangt, og at det for min del gjerne kunne vært med (mye) mer, spesielt nederst i bildet. Et annet alternativ kunne vært å la det være som det er nederst, men ha med (mye) mer øverst.

Jeg satte mye i parentes, ettersom dette jo er vurderingsspørsmål.

- Kristoffer


Merethe W.
Ikke noe problem:O)
Ok, da skjønner jeg! Ja, jo.... på toppen synes jeg det bør være så trangt som det er. >Det har å gjøre med ''møljepreget'' jeg vil ha fram (som nevnt over). Jeg har kuttet av en del i bunnen som jeg syntes ble unyttig i forhold til komposisjonen. Skal tenke en gang til på det:O) Takk for tilbakemeldingen:O)
Avsluttet .
Jeg synes utsnittet bør være såpass trangt, hadde det vært mer i bunn ville ikke ansiktsuttrykkene deres kommet så mye i fokus.

Takk for link.
Merethe W.
Nei, det ville ikke det.
Jo, bare hyggelig. Håper du fant det!
Avsluttet .
Joda, jeg fant det, men det ble ikke helt det samme å se det så smått. Ville også likt å ha en pauseknapp slik at jeg kunne kikke lenger enn de 5-6 sekundene jeg fikk til rådighet..

Men for all del, veldig fin og inspirerende portfolio. Liker stilen din.
Merethe W.
Takk for det! Nei, det er klart det blir noe annet med små bilder. Pauseknapp ser jeg også helt klart fordelen med.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu