Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger305
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266351} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Merethe W.
Kom igjen, da!:O)
Julie E.
Ja, her hadde folk vært treige, ja! :)
Dette bildet fortjener i aller høyeste grad oppmerksomhet.
Jeg kjenner stemningen...det er småkaldt og seint på natta...jeg har vært på byen og vil hjem...er trøtt......men så må jeg nok en gang stoppe opp, kanskje jeg setter meg på en krakk og bare nyter det deilige urbane livet, denne gangen den urbane stillheten. Den finnes jo den også, selv om det kanskje for mange høres ut som et paradoks.
Ellers synes jeg korningen i bildet er vakker. Den våte bakken er fremstilt på en ypperlig måte. Fine toner. Liker også formatet godt!
mvh Julie
Jon-Petter T.
her var det urbant gråvær så det holder. En lang bildeflate, litt for lang synes jeg, og hadde på ren intuisjon kutta bildet på høyresiden mellom lyset og hjulet på bilen. Da blir ikke bilen så fremtredende og fokuset blir etter min mening mer balansert.
Men det fungerer så absolutt, og den grove strukturen kler bildet og fremhever den regnfulle ensomme stemningen.

MVH
J-P
Merethe W.
Oj, så gøy med kommentarer på dette bildet! Et bilde jeg likte selv, men uten en eneste reaksjon måtte jeg vel konkludere med at det i beste fall i de flestes øyne var drepende kjedelig:O) hehe.
Julie: Jeg kjenner igjen det du sier. Jeg liker også å være del av byen samtidig som jeg er observatør av den. Den urbane stillheten er deilig. Glad for at du liker bildet. Har fulgt litt med på bildene dine uten av jeg har kommentert så mye. Du har mye interessant.

Jon-Petter: Hei, håper utstillingen din var vellykket (det var den sikkert!). Takk for kommentar. Jo, formatet er ekstremt. Interessant å høre hvordan du synes det fungerer.

Jeg elsker vær. Når været ikke bare er der og varmer eller avkjøler, men når det gjør litt ut av seg - regn, snø, hagl, vind - og lager lyd.
Jon-Petter T.
Hei igjen Merethe.

Bildet ditt har mye av en sinnsstemning i seg. En distansert tilstedeværelse, slik det er å gå i byen i sine egne tanker, være en del av det hele, men samtidig litt borte - om du skjønner hva jeg mener :-)

Ja, utstillingen gikk over all forventning! Skikkelig moro!

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu