Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Ja her var det dynamikk. Herlig positur på jenta og fin beskjæring. Mulig det blir litt tomt i midten, men usikker.
Merethe W.
Takk skal du ha, Tommy:O)
André M.
Rå struktur, heftig danser. Det damper. Bra motvekt med detaljen til venstre. Tomheten i midten, eller stillheten om du vil, blir noe øredøvende. Elementene tåler å nærme seg litt (du kjører hardt ''on the edge'' i bildene dine, - å finne denne kanten krever at du går over den enkelt ganger; slik som her ;-)
Merethe W.
Takk for interessant kommentar, Andrè:)
Lars L.
Den paralelle linjeføringen gir god dynamikk, men som de øvrige synes jeg det blir noe tomt i midten. Sår seg kanskje bra i en serie.
Erik J.
Jeg likte dette ''i kanten'' (ikke på) bildet., og jeg syns det balanserer fint i sin ubalanse. På thumbnailen trodde jeg det var en katt, og ble positivt overrasket av noe mye mer spennende.
Arne S.
Ja, jeg er svak for antydninger og skjeve linjer. Det øredøvende tomrommet er greit, men de to (likeverdige) elementene gjør i dette tilfelle et dynamisk motiv statisk. Det liker jeg ikke.

:)
Merethe W.
Noen synes det er tomt i midten; noen ikke:O) Arne - det du sier om at elementene gjør det dynamiske motivet statisk har jeg ikke vært bevisst på - super tilbakemelding.
Avsluttet .
Jeg tenkte det samme som Arne her. Linja til venstre er for meg kun en rent teknisk kompositorisk element og som egentlig ikke understreker noe som helst bortsett fra det kompositoriske. Linja faller for meg litt mellom to stoler fordi den verken kontrasterer eller ligner på motivet til høyre, og derfor synes jeg det er litt mislykket. Men resten av bildet liker jeg godt. Korningen tilfører en spennende og grov tekstur.

Hilsen
Andreas
Merethe W.
Jeg forstår!:O)
Tove H.
Liker kontrasten mellom det klare vinduet til venstre og den uskarpe dansende bevegelsen/personen til høyre. Imellom er det ingenting, men et talende ingenting- altså ok. Akkurat som en pause i musikk også er et ingenting, men samtidig har en funksjon. Liker komposisjonen og vinkelen. Morsomt at du eksperimenterer.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu