Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230703} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Dette vakte min interesse allerede på thumbnailen og det kan jo i seg selv være en god ting. Det som først slår meg er komposisjonen og det er kanskje det som er det sterkeste i dette bildet i mine øyne. I neste øyeblikk forsøker jeg å finne ut av innholdet i bildet og for meg er dette en heller mystisk opplevelse uten at det er ment negativt på noen som helst måte.
Det som forundrer meg mest er kanskje posituren til barnet (?) på bildet som virker som om om denne personen faller fremover. Ved nærmere ettersyn ser jeg at bildet kanskje er tatt litt på skrå sånn at denne effekten er forsterket. Denne personen er for meg det som skaper bevegelse og interesse i bildet. Jeg synes ikke hundene tilfører bildet noe spesielt rent innholdsmessig, men de har en veldig klar funksjon i komposisjonen for seg selv. Synes kanskje ikke dette er det sterkeste innholdet i et bilde jeg har sett, men det kompositoriske utgjør kanskje det viktigste her.

mvh

Andreas
Kenneth K.
Dette her syns jeg ble et anerledes bilde. Fint gjort. Fin detaljer på dette bilde, kanskje litt for uklart,men det for gå. Og så syns jeg kanskje det ble litt for tomt neders på bilde, men det er et godt forsøk på noe nytt.

mvh Kenneth
Dag T.
Snodig og modig. Liker de to speilvendte hundene og undringen over hva som foregår.
Rune Edvin H.
Liker det jeg også. Bildet har en litt rar uskarphet som ser ut som bevegelse nederst, men som slutter skarpt nok i personen. Gir en kul dirrende stemning. Lurer også litt på hva som egentlig skjer.
Rune
Merethe W.
Takk, takk. Nå blr jeg glad:)

Personen holdt på sånn; det er ikke arrangert:) Jeg lurer like mye dere på hva han egentlig holdt på med:)
Julie E.
Har sååå sans for ditt øye for komposisjon!
For meg spiller det ingen rolle hva personen holder på med. Både hundene og personen er for meg kompositoriske elementer, vidunderlige elementer! Jeg har stor sans for bildene dine!
mvh Julie
Merethe W.
Hei, tusen takk.
Avsluttet .
Flott komposisjon og frustrasjon (?) -godt sett!

--
Bjørnar Hauge
Merethe W.
Takk for det! -Og hyggelig at du kikker på ''gamle'' bilder:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu