Dead Sea, Egypt # 2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_136377} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars-Anders M.
Sån passe. Liker farverne men ikke detaljen nederst til venstre. Ok.
Dag T.
Jo, funker for meg. Detaljene nede gjør at jeg trekkes mot horisonten. Nestn litt dyster stemning.
Rune H.
Enig med den dystre stemningen. Fungerer godt.

Tror at du ved å beskjære vekk (loddrett fra venstre) alt det gul/grønne i venstre billedkant vil oppnå en renere komposisjon og et enklere uttrykk. Selvsagt et annet uttrykk - men i alle fall mer behagelig for denne betrakteren.

Rune :)
Caroline M. S.
Jeg synes det er den gul/grønne saken nede til venstre og den orange til høyre som gjør dette bildet. Uten de hadde dette blitt et helt greit, minimalistisk bilde, men ikke et jeg ville sett på mer enn en gang (noen få sekunder). Dette vil jeg både huske og se på flere ganger. :-) Det gule/grønne likte jeg umiddelbart - det orange stusset jeg litt på (fordi jeg ikke kan se hva det er), men uten den/noe der ville bildet sett skeivt og tomt ut/tippet for mye til venstre. Dessuten er det alltid kjekt med ting som man ikke vet hva er eller som kan være forskjellige ting. :-) Jeg liker plasseringen av de to - så langt nede. Og, i likhet med Dag, gjør de at blikket mitt trekkes mot horisonten.
Hans Jacob H.
Interessant plassering av elementene, helt ute i kantene. Men likevel bra med diagonale linjer i havet. Fine farger også.

Hans Jacob
Heidi Helene S.
Må ærlig innrømme at jeg ikke ser verdien i dette bildet. Klarer ikke komme forbi at de tre ''objektene'' i nedre billedkant ser helt merkelige ut, på en uinteressant måte dessverre.
Den skyggen som kommer inn fra venstre side ca midt i bildet kunne kanskje vært noe, men det er ødelagt slik det presenteres nå.

Mvh. Kjerringa Mot Strømmen :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu