En Dikters Selvmord
Lokal skuespiller, Grenland Friteater
Utstyr
  • M6
  • -
  • Brennvidde21mm
  • Blender-
  • Filmtype800 negativ
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger122
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1261} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thor Inge V.

Danny, du er briliant både når det gjelder det tekniske og komposisjonsmessige. Men vær snill å dropp den støgge ramma rundt bildet. Den ser faktisk kunstig ut. Noen bilder kler det, men dine gjør det ikke. Ta det som et kompliment :)
Stephen F.

Teater handler veldig mye om å sette saker på spissen.Skuespilleren skal derfor overspille for å tydlig gjøre en sinnstilstand. Det er disse øyeblikkene en fotograf skal klare å ''fange'',og det har Danny mesterlig klart å gjøre.
Bildet hadde strengt tatt ikke trengt tittelen,Danny. Utifra bildet ser jeg tydelig en person med svært store personlige problemer.Dette er vel øyeblikket før han tar sitt eget ''liv''.

Det tekniske er svært bra, og at du gikk så nærme ''motivet'' er svært bra. Gjør sitt til at èn blir deltagende når en ser på bildet.
Danny T.

Det ser vist ut som jeg må komentere ramma mi'......
Den er ikke kunstig! den er ifra forstørrelsesapp. mitt!
Avsluttet .

Danny, gjør du ALT selv, knipsing, fremkalling, kopiering og scanning? Synes du har noen flotte bilder, men uten at jeg har så mye tid til å kommentere bildene dine akkurat nå er det en ting som slår meg, og det er skarpheten på bildene dine. Skyldes dette bare Leica'en din eller har du en vanvittig bra scanner også?
Danny T.

Jepp, PD er en liten lokalavis med begrensede midler og jeg er alene på fotoavd.
Vi har ikke noen ekstreme scannere, LS 200, og ne flatbed til 2-3 000,- så det skydes nok Leica'en:-))
terje s.

Må slutte meg til alt det positive – med din nærhet må publikum tro du deltar i forestillingen? Jeg har et spørsmål. Hvordan unngår du de kraftige kontrastene jeg får i slike situasjoner. Ramma di klarer du lett å fjerne hvis du vil...men det er nå ditt valg.
Danny T.

Publikum sitter rund scenekanten som er hevte 10-15 cm, da er det bare å velge seg ut en plass og håpe på at noe skjer i nærheten. Om ikke får man heller ta bilder av scenografien;-)
Kontrasten ER høy! Den kan vi ikke unngå, men korrekt eksponering er viktig her som ellers. Det er ikke så vansklig å oppnå det her, som ansiktet er så nære, mål på høyre kinn og legg til en blender.
Danny T.

BTW; nei ramma er ikke vansklig å fjerne, men jeg liker den jeg:-)
Kan vi ikke konsentrere oss om motivet?
a tse & s.

tenkte med en gang på en gjennomsnitlig norsk kunstner
søndag formiddag, helt til jeg så ordet teater...

pent komponert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu